Succesverhalen met bouw7

Meer tijd voor het echte werk met bouw7 bouwsoftware!

Deze bedrijven werken al met bouw7

Alles wat je nodig hebt, zo simpel is het. Stop met de rompslomp en begin met slimmer werken. Start vandaag nog met bouwsoftware van bouw7.

Een greep uit onze tevreden klanten

De applicaties van bouw7 zijn te gebruiken op zowel tablets als mobiele telefoons. We ondersteunen zowel Android als iOS, hierdoor kan vrijwel iedereen met een smartphone of tablet gebruik maken van bouw7 op locatie.

De meeste van onze klanten maken gebruik van de standaard bouw7 omgeving en dito applicaties. Dit is 9 van de 10 keer vrijwel direct te koppelen met het bestaande administratieprogramma en betekent weinig tot geen oponthoud en direct efficiënter werken, we zeggen niet voor niets: meer tijd voor het echte werk!

Naast onze bouw7 applicaties ontwikkelen we ook maatwerk software voor de bouwsector. Dit zijn vaak applicaties die helemaal op gericht zijn op het bedrijfsproces van de bouwbedrijf of de bouwgroep.

Bouw7 kan voor 99% van de bedrijven in de bouwsector morgen al een verschil maken omdat je direct met onze cloudsoftware aan de slag kunt. Ben je benieuwd wat bouw7 voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een proefaccount (30 dagen gratis) aan of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Alles wat je nodig hebt, zo simpel is het.

Bouw7 is het enige softwarepakket dat daadwerkelijk aansluit op alle bedrijfsprocessen in de bouw en ontwikkeld is vanuit de medewerker